Spring naar inhoud

april 23, 2012

Nu echte Champagne!

 

Uitnodiging Champagnelunch of diner met  Raphaël Bérèche

Op maandag 14 mei en dinsdag 15 mei gaat Icarius Wijnen op pad, samen met Raphaël Bérèche van het gelijknamige Champagnehuis. Op maandag organiseren we een prachtig diner bij Landgoed Lauswolt (De Heeren van Harinxma) en opdinsdag een bruisende lunch bij restaurant De Boet op Urk. Op de eerste avond bij Lauswolt ontvangen we graag zowel particulieren als horeca. De lunch bij De Boet is alleen voor horeca en retail. Beide bijeenkomsten bieden plek aan maximaal 50 gasten.

De ster van Raphaël stijgt internationaal tot grote hoogte – maar gelukkig heeft hij nog tijd voor een bezoek aan Nederland. Raphaël is de jongste (29!) telg van de familie Bérèche maar heeft het hele domein van wijnmaken tot vermarkten strak in handen. Met veel plezier stellen we hem en zijn wijnen aan jullie voor.

Daar moet je eens rustig voor gaan zitten; wijnen die dermate goed zijn    gemaakt, met zoveel ziel en identiteit. Bérèche werkt bio-dynamisch en gebruikt alleen druiven van eigen wijngaarden. Het champagnehuis is een   familiedomein (RM) dat in totaal 80.000 flessen vervaardigt. Dat lijkt best veel, maar het is niet genoeg voor de hele wereld. Voor Nederland is er dan ook maar een beperkte hoeveelheid beschikbaar. Gelukkig houdt Bérèche het prijsniveau heel aanvaardbaar en zijn ‘marketing’ aantrekkelijk bescheiden.

http://www.champagne-bereche-et-fils.com/

Zowel het diner als de lunch is rondom de champagnes gebouwd. Dat resulteert in een niet alledaagse beleving die bijzonder en leerzaam zal zijn. Er worden minimaal 6 wijnen geproefd, met bijpassende gerechten.

– De kosten voor het diner bij Lauswolt zijn € 90,00 p.p. en all-in.

– De kosten voor de lunch bij de Boet zijn € 40,00 p.p. en all-in.

Reserveren? Dat kan per e-mail via info@icarius.nl of telefonisch via  06-11272435. Graag daarbij vermelden waar en met hoeveel personen u wenst te komen.

Dit mag je niet missen!

Ps. Bérèche is een van de most wanted bij Noma in Kopenhagen, altijd leuk natuurlijk!

http://www.champagne-bereche-et-fils.com/diaporama/le-noma/frivin.html

Ps 2. Op woensdag 16 mei is er nog een champagnelunch, namelijk bij restaurant TOV in Schagen! Aanmelden kan bij E-cru Wines op info@e-cru.nl.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: